Πάνω από 120 δρόμοι έχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί στην Αθήνα!

  Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση του προγράμματος-μαμούθ που έχει ξεκινήσει εδώ και 6 εβδομάδες ο Δήμος Αθηναίων το οποίο αφορά στην ασφαλτόστρωση 1.050 δρόμων συνολικού προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ και αναμένεται να αλλάξει την εικόνα των δρόμων της πόλης κάνοντάς τους πολύ πιο σύγχρονους αλλά και ασφαλείς.

  Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ότι: «Έχουμε…δρόμους ακόμη μπροστά μας μέχρι να ολοκληρώσουμε την ασφαλτόστρωση των 1.050, αλλά έχουμε προχωρήσει πολύ γρήγορα. Είμαστε στην 6η βδομάδα δουλειάς και έχουμε ασφαλτοστρώσει 120 δρόμους στις γειτονιές της 2ης, της 3ης και της 7ης Δημοτικής Κοινότητας. Συνεχίζουμε…».

  Να υπενθυμίσουμε πως στα τέλη Μαρτίου είχαν ήδη ασφαλτοστρωθεί σε μόλις τρεις εβδομάδες 78 δρόμοι και τότε ο κ. Μπακογιάννης είχε τονίσει ότι: «Οι πρώτοι 78 δρόμοι στις γειτονιές της Αθήνας ασφαλτοστρώθηκαν σε τρεις εβδομάδες, όταν στο παρελθόν, χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ασφαλτοστρωθούν 248 δρόμοι. Είναι η πορεία που ξεκινήσαμε για να αναβαθμίσουμε 1.050 δρόμους της πόλης, δηλαδή 450 χιλιόμετρα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Πάμε να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα της ζωής μας από τα σημαντικά, την καθημερινότητά μας.»

  Να υπενθυμίσουμε πως ο δήμαρχος Αθηναίων ανέλαβε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο έργο ασφαλτικών παρεμβάσεων που έχει δημοπρατηθεί ποτέ, το οποίο έχει ξεκινήσει και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.

  Το έργο φαίνεται ότι προχωρά πολύ γρηγορότερα από τον προκαθορισμένο προγραμματισμό εξαιτίας και των περιοριστικών μέτρων. Πάντως μέσα στον επόμενο χρόνο 1,5 χρόνο θα έχουν ασφαλτοστρωθεί πάνω από 139 δρόμοι της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, 139 δρόμοι της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, 86 της 3ης, 93 της 4ης, 66 της 5ης, 128 της 6ης και 97 δρόμοι της 7ης Δημοτικής Κοινότητας, ενώ εντός του 2021 αναμένεται να δημοπρατηθεί και η ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου οδικού δικτύου της πόλης, φτάνοντας στο 100% των δρόμων της.

  ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here