Ηοwden Hellas: Συμφωνία με Consensus Insurance Services

    Ολοκληρώθηκε σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με την Consensus Insurance Services, το χαρτοφυλάκιο της οποίας μεταφέρεται στη Ηοwden Hellas. H Consensus Insurance Services, με εμπειρία σχεδόν 30 ετών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μεγάλη εξειδίκευση στις διεθνείς ασφαλίσεις υγείας, διαχειρίζεται όλα τα είδη των προσωπικών, επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών ασφαλίσεων και ενώνει τις δυνάμεις της με τη Howden Hellas, τον μεγαλύτερο broker της ελληνικής αγοράς, με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές ασφάλισης, καθώς και άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές.

    Η εξαγορά του χαρτοφυλακίου της Consensus αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά από τις αρχές του 2023 και την έβδομη από τον Απρίλιο του 2021, συμφωνία συνεργασίας που ολοκληρώνει η Howden Hellas S.A.

    Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας συνεργασίας ο Φίλιππος Μυτιληναίος, επικεφαλής της Consensus Insurance Services, υπογράμμισε: «Η επιλογή μας να προχωρήσουμε σε μια τόσο δομική και ουσιαστική συνεργασία με τη Howden Hellas βασίστηκε τόσο σε καθαρά τεχνοκρατικά δεδομένα, όσο και σε παράγοντες που άπτονται της εργασιακής, αλλά και της ευρύτερης φιλοσοφίας και των αρχών λειτουργίας των δύο οργανισμών. Στόχος μας, ήταν και πάντα θα είναι, να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας και να τους παρέχουμε το μεγαλύτερο δυνατό εύρος προτάσεων και λύσεων για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Η συνέργεια με τη HowdenHellas λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής αυτής της επιδίωξης και, επιπλέον, εμπλουτίζεται από αρχές που στο επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο και την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, οι οποίες ταυτίζονται απόλυτα με αυτές της Consensus».

    Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Greece & Cyprus, τόνισε: «H Consensus Insurance Services διέπεται από το ίδιο δυναμικό επιχειρηματικό πνεύμα και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Howden και προσθέτει αξία στο μοντέλο ανάπτυξης εργασιών που έχουμε δομήσει. Ας μην ξεχνάμε πως η ροπή προς τη συγκέντρωση δυνάμεων είναι μία διεθνής πραγματικότητα, η οποία αποτελεί και καίριο συστατικό του μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας. Η εποχή που ο ασφαλιστικός σύμβουλος τα «ήξερε όλα» και τα «έκανε όλα» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, οι επιχειρήσεις, οι πελάτες μας, απαιτούν εξυπηρέτηση 24/7, εξειδίκευση, βαθιά και πολυεπίπεδη τεχνογνωσία και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και στις προκλήσεις της νέας οικονομικής πραγματικότητας. Σήμερα, η Howden Hellas είναι ο μοναδικός διαμεσολαβητής στην αγορά μας που προσφέρει καθετοποιημένη λύση, δηλαδή συνδυασμό ασφάλισης, αντασφάλισης και advisory με περισσότερα από 150 εξειδικευμένα στελέχη.  Επομένως, στο πλαίσιο όλων αυτών των εξελίξεων και ανακατατάξεων, καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον Φίλιππο Μυτιληναίο και την ομάδα του που έρχονται να συμπληρώσουν το επιτυχές και δυναμικό matrix μας.»