Χαμηλότερο το κόστος διοδίων για την Καλαμάτα

  Έως και 0,20 ευρώ λιγότερα θα πληρώνουν οι οδηγοί που θα χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος, Τρίπολη, Καλαμάτα και Λεύκτρο, Σπάρτη σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική που ανακοίνωσε η Μορέας η οποία αποτελεί και την εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου.

  Ειδικότερα σύμφωνα με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου “Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη” (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020 προς Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 (ώρα 00:00 της 1/1/2021), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2021.

  Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών σε όλους τους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) λόγω στρογγύλευσης δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2020.

  Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

   

  ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here