Το νέο Peugeot 308 κερδίζει το βραβείο de L’Argus

Στα βραβεία de l’Argus 2022, το νέο Peugeot 308 βραβεύεται στην κατηγορία «Αυτοκίνητο Πόλης και μεσαίο hatchback».

Τα βραβεία de l’Argus απονέμονται από μία επιτροπή 18 διακεκριμένων δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Τα αυτοκίνητα βαθμολογούνται σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: κόστος αγοράς και χρήσης, υπολειμματική αξία, κατανάλωση, καινοτομίες και οφέλη χρήστη (ποιότητα, άνεση, οδηγική απόλαυση και σχεδίαση). Όταν εξηγούσαν τους λόγους των ψήφων τους και την ξεκάθαρη νίκη του 308, υπογράμμισαν την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, τη μοναδική του σχεδίαση και την ποιότητά του, καθώς και την αξιοσημείωτη ικανότητά του να συνδυάζει την άνεση με το δυναμισμό.

Ο Grégory Pelletier, αρχισυντάκτης του L’Argus δήλωσε: «Στην κατηγορία μεσαίων hatchback, το Peugeot 308 ήταν ο ξεκάθαρος νικητής. Στυλ, ποιότητα παρουσίασης, οδηγική απόλαυση, άνεση, τεχνολογικός εξοπλισμός… το αυτοκίνητο της Mullhouse κατατάσσεται στα premium μοντέλα από πλευράς επιδόσεων».

Στο Peugeot 308 είναι βαθιά ριζωμένο το DNA της μάρκας. Με την αιχμηρή του σχεδίαση, το Peugeot 308 αποτελεί μέρος ενός κόσμου πιο premium και δυναμικού από τους ανταγωνιστές του. Είναι, επίσης, το πρώτο Peugeot που φέρει το νέο σήμα της μάρκας. 

“Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που το Peugeot 308 κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο: είναι το αποτέλεσμα μίας αξιολόγησης από δημοσιογράφους του ειδικού τύπου που πραγματικά, ξέρουν να κρίνουν. Η ακαταμάχητη δύναμη του 308 δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών και αυτή η βράβευση αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο διαθέτει και τις τεχνολογικές ποιότητες που αποτελούν σημεία αναφοράς για την αγορά. Οι πελάτες συμφωνούν: το νέο μας 308 ήδη ηγείται της κατηγορίας του στη γαλλική αγορά!” Linda Jackson – Διευθύνουσα Σύμβουλος Peugeot.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία de L’Argus αναδεικνύουν τα καλύτερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία. 66 μοντέλα κρίθηκαν την τρέχουσα χρονιά και απονεμήθηκαν 11 βραβεία, 7 από τα οποία σε νέα μοντέλα των εξής κατηγοριών: Αυτοκίνητο Πόλης και μεσαίο hatchback, Οικογενειακό και Premium Sedan, SUV πόλης, μικρομεσαίο SUV και MPV, Οικογενειακό SUV και Crossover, Premium SUV και Οχήματα ειδικής χρήσης.

ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here