Στην Ελλάδα το νέο Opel Grandland – Πόσο κοστίζει

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε τη διάθεση και τις τιμές πώλησης του νέου Grandland στη χώρα μας στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιοποίηση. Εμφανισιακά, το ανανεωμένο Grandland διαθέτει σπορ και δυναμικό χαρακτήρα. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η υιοθέτηση του Opel Vizor στο εμπρός μέρος, που χρησιμοποιείται στα νέα μοντέλα της εταιρείας. Χάρη στο Vizor, η μάσκα στο εμπρός μέρος, το σήμα κεραυνού (Opel Blitz) και τα φωτιστικά σώματα, παρουσιάζονται σαν μια ενιαία οντότητα. Από εκεί και έπειτα, η ονομασία Grandland και το λογότυπο της Opel έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο της πίσω πόρτας.

Το ανανεωμένο Opel Grandland ενσωματώνει το νέο, αμιγώς ψηφιακό, Pure Panel, που περιλαμβάνει δύο οθόνες σε μία μονάδα. Η κεντρική οθόνη αφής έχει διαστάσεις 10 ιντσών. Επιπλέον, το νέο Opel Grandland εφοδιάζεται με τα εργονομικά ενεργά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, που έχουν πιστοποιηθεί από το Aktion Gesunder Rücken e.V. (καμπάνια για υγιή πλάτη). Από πλευράς συνδεσιμότητας, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με Multimedia Navi Pro του Opel Connect, που είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου.

Επιπρόσθετα, το νέο Opel Grandland διαθέτει πανοραμική κάμερα 360 μοιρών, automatic parking assistant, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (blind spot warning system), αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης (front collision warning) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση πεζών, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning), αναγνώριση οδικών σημάτων (traffic sign recognition), αναγνώριση κόπωσης οδηγού (drowsiness detection) και cruise control.

Η πλατφόρμα multi-energy προσφέρει μεγάλη δυνατότητα επιλογών σχετικά με το Opel Grandland. Το SUV της Opel προσφέρεται σε εκδόσεις των γνωστών κινητήρων Puretech βενζίνης, BlueHDI πετρελαίου. Επιπλέον, θα υπάρχει και η υβριδική plug-in ισχύος 300 ίππων (Hybrid4), που συνδυάζει βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες, ούσα τετρακίνητη. Το νέο Opel Grandland παράγεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Eisenach και οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Oι τιμές πώλησης του νέου Opel Grandland είναι οι εξής:
Grandland 1.2 Turbo Business Edition: 26.500 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo GS Line: 28.500 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo Business Elegance: 30.500 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo Ultimate: 33.500 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo Business Edition AT8: 29.000 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo GS Line AT8: 31.000 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo Business Elegance AT8: 33.000 ευρώ
Grandland 1.2 Turbo Ultimate AT8: 36.000 ευρώ
Grandland 1.5 Diesel Business Edition AT8: 29.500 ευρώ
Grandland 1.5 Diesel GS Line AT8: 31.500 ευρώ
Grandland 1.5 Diesel Business Elegance AT8: 33.500 ευρώ
Grandland 1.5 Diesel Ultimate AT8: 36.500 ευρώ

ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here