Πρωτοποριακή κάρτα μετακινήσεων για υπαλλήλους!

  Η Arval και η Betterway παρουσίασαν το Arval Mobility Pass η οποία αποτελεί μια ξεχωριστή κάρτα πληρωμής για την κινητικότητα των εργαζομένων.

  Όπως μια άυλη κάρτα κουπονιού εστιατορίου, το Arval Mobility Pass επιτρέπει στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν εύκολα το ποσό του Πακέτου Βιώσιμης Κινητικότητας ή/και την Πίστωση Κινητικότητας τους σε ένα ευρύ φάσμα μέσων βιώσιμης κινητικότητας που περιλαμβάνει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το Carsharing, την Κοινή χρήση αυτοκινήτου χαμηλών εκπομπών CO2, την ενοικίαση και αγορά αξεσουάρ ποδηλάτου αλλά και την ενοικίαση scooter.

  Η Arval mobility Pass διαχειρίζεται επίσης υποχρέωση των εργοδοτών σχετικά με την αποζημίωση τουλάχιστον του 50% της ετήσιας συνδρομής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των υπαλλήλων τους.

  Για να προσφέρει αυτή τη λύση στους πελάτες της, η Arval έχει συνεργαστεί με την Betterway, την πρωτοπόρο εταιρεία στην προσφορά εταιρικών λογαριασμών κινητικότητας.

  «Προσφέρουμε μια εύχρηστη προσφορά με το κλειδί στο χέρι με την καλύτερη αναλογία ποιότητας/τιμής, με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και των υπαλλήλων τους για την προώθηση μιας βιώσιμης πολιτικής κινητικότητας, προσβάσιμης σε όλους» επισήμανε η Barbara BLANC, Διευθύντρια Συνεργασιών, Ψηφιακού και Μάρκετινγκ στην Arval France.

  «Αυτή η συνεργασία θα εξασφαλίσει καλύτερη υποστήριξη για τους εργαζόμενους στην αλλαγή των συμπεριφορών κινητικότητας, εμπλέκοντάς τους στην καρδιά της οικολογικής μετάβασης», δηλώνει ο Denis Saada, πρόεδρος και συνιδρυτής της Betterway.