Πόσες χιλιάδες κλήσεις βεβαίωσε η Τροχαία το τετραήμερο;

  Πάνω από 5.000 παραβάσεις βεβαίωνε η Τροχαία καθημερινά το τελευταίο τετραήμερο σε ολόκληρη την Επικράτεια στο πλαίσιο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας αλλά και του επιπέδου ασφαλείας των πολιτών.

  Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο τετραήμερο δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

  Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν 85.024 οχήματα, βεβαιώθηκαν 20.265 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ακινητοποιήθηκαν 504 οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον 5 οχήματα.

  Στην Αττική πάντως και ειδικότερα στην Δυτική Αττική διενεργήθηκαν 6.197 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 1.218 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

  Στην περιοχή της Κηφισιάς, διενεργήθηκαν 37 έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.

  Η ΕΛΑΣ προειδοποιεί ότι οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.