Πώς θα έχετε «δωρεάν» καινούριο αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια

Του Γιώργου Κ. Ανδρή

andris@carpress.gr

 

Καινούριο αυτοκίνητο με… «μηδενικό» κόστος για τουλάχιστον δύο χρόνια «υπόσχεται» η Dexcar σε όσους επιλέξουν κάποιο από τα προγράμματά της.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του movenews.gr υπάρχει ένα «τέλος εγγραφής & συμμετοχής» στην κοινότητα που κυμαίνεται από 1.950 ευρώ στα προγράμματα της Dexcar, το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε ένα από τα τέσσερα διαφορετικά προγράμματά της για αυτοκίνητα πόλης.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι καινούργια με επιλέξιμο εξοπλισμό.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης.
Επίσης, ο «χρήστης-μέλος της κοινότητας της Dexcar» έχει και κάποιες υποχρεώσεις, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η χρήση του οχήματος με τα λογότυπα και την διαφήμιση της Dexcar.

Τα πρώτα αυτοκίνητα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς από τις φωτογραφίες έχουν ήδη παραληφθεί από τους χρήστες.

Αυτήν την στιγμή, στην Ελλάδα έχουν ήδη γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του movenews.gr, πάνω από 650 εγγραφές στα προγράμματα της Dexcar!

Σε περίπτωση που η εταιρεία αδυνατεί να παραδώσει το αυτοκίνητο εγγυάται επιστροφή των χρημάτων…

Για το 2018 η Dexcar στην Ελλάδα έχει προγραμματίσει να παραδώσει 20 αυτοκίνητα ενώ για το 2019 ο αριθμός των παραδόσεων αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 οχήματα.

Ξεχάστε τα έξοδα

Οι ‘χρήστες-μέλη της κοινότητας της Dexcar’ δεν ‘χαρακτηρίζονται’ ως ιδιοκτήτες των οχημάτων που παραλαμβάνουν, οπότε ‘επ’ ουδενί’ δεν επιβαρύνονται με κανένα(!) από όλα τα δυσβάσταχτα έξοδα:
-Ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας
-Ασφάλιση αστικής ευθύνης ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ + CASCO [ΜΙΚΤΗ: πυρκαγιά, κλοπή & ίδιες ζημίες] αυτοκινήτου & των έως πέντε [5] δηλωμένων οδηγών.
-Επισκευές & συντηρήσεις [SERVICE στις αντίστοιχες επίσημες αντιπροσωπείες] & -αλλαγή των ελαστικών τους(!).
Επίσης δεν επιβαρύνονται ούτε από τις επαχθείς επιβαρύνσεις -που ως συνήθως προκύπτουν, κατά την διάρκεια της χρήσης τους- από διάφορους κινδύνους, όπως είναι:
-οι υλικές ζημιές από τροχαία συμβάντα,
-οι τρομοκρατικές & κακόβουλες ενέργειες και

-τα δυσμενή φυσικά & καιρικά φαινόμενα.

Επιπλέον, στον κάθε «χρήστης-μέλος της κοινότητας της Dexcar» παρέχονται -περιοδικώς- προπληρωμένες δωροκάρτες [ prepaid gift cards] εξαργύρωσης για διάφορες αγορές [καυσίμων ή/& αξεσουάρ κ.ά.].

Kατηγορίες Αυτοκινήτων

Οι κατηγορίες των αυτοκινήτων, επιλέγονται με βάση την εμπορική τους αξία και περιλαμβάνουν πολλά είδη οχημάτων δηλαδή από αυτοκίνητα πόλης μέχρι και πολυτελή σεντάν. Οι εκπρόσωποι της Dexcar μπορούν να σας πουν αναλυτικά για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα.

Ποια είναι η Dexcar;
Η Dexcar εδρεύει στο κέντρο της Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, την ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Η δραστηριότητα της Dexcar, πλην της  Ελλάδος, έχει ήδη αναπτυχθεί και σε άλλες 12 Ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Τσεχία, Γαλλία, Ρουμανία, Ισπανία, Πορτογαλία κ.ά., κι εκτιμάται πως μέσα στο 2018 θα έχει επεκταθεί και σε άλλες 8 χώρες, εντός και εκτός Ευρώπης!

Η Dexcar, χάριν της νέας αυτής «προσέγγισης» βραβεύτηκε στην Γερμανία για την καινοτόμο αυτήν ιδέα της!