Ποιοι κόμβοι θα κλείσουν το βράδυ στην Αττική Οδό;

  Κλειστές, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνουν για 8 ώρες το βράδυ δύο έξοδοι στην Αττική Οδό.

  Πιο συγκεκριμένα κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 24/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25/04/2024, η είσοδος από την Κάντζα (Κόμβος 17), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.

  Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί από την Κάντζα με προορισμό το Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό, μπορούν να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λ. Μαραθώνος (Kόμβος 15), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Γλυκών Νερών (Kόμβος Υ6), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Παιανίας (Kόμβος 18).  

  Επίσης κλειστές θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 24/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25/04/2024, η έξοδος και η είσοδος Παπάγου (Κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

  Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο (Κόμβος Υ1 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο και στη συνέχεια να κατευθυνθούν προς Παπάγο μέσω της Λ. Αλίμου – Κατεχάκη, στρίβοντας δεξιά στα δεύτερα φανάρια που θα συναντήσουν.

  Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.