Νέα προσφορά στα πρατήρια Shell

  Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee παρουσιάζει τη νέα προσφορά των πρατηρίων Shell, τη δυνατότητα επιβράβευσης allSpin, η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο allSmart app, τη mobile εφαρμογή του προγράμματος επιβράβευσης allSmart. Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 Νοεμβρίου 2023, οι πελάτες που εφοδιάζονται με τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power, κερδίζουν spins και γυρίζοντας τον τροχό του allSpin διεκδικούν αποκλειστικά δώρα.

  Κάθε λίτρο μετράει και κάθε πελάτης μπορεί να συμμετέχει, αρκεί να έχει συνδέσει ή να συνδέσει την κάρτα του στο allSmart app. Τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν με ευκολία τους στόχους λίτρων στην ενότητα allCount και τα διαθέσιμα spins στην ενότητα του allSpin του allSmart app.

  Η διαδικασία είναι απλή:

  1.Επισκέπτεστε ένα πρατήριο Shell και γεμίζετε με τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power.

  2.Χρησιμοποιείτε την allSmart κάρτα σας και επιπλέον των πόντων της συναλλαγής, συλλέγετε αυτόματα λίτρα στο allCount.

  3.Κάθε φορά που συμπληρώνετε 20 λίτρα, κερδίζετε αυτόματα 2 spins για τα καύσιμα Shell V-Power 98 & Shell V-Power Diesel ή 4 spins για τη Shell V-Power Racing.

  4.Μπαίνετε στην ενότητα allSpin του allSmart app και γυρίζετε τον τροχό allSpin για να διεκδικήσετε πόντους, κουπόνια ή εκπτώσεις.

  Επιπλέον,  έως τις 12 Δεκεμβρίου, ο τροχός του allSpin θα πάρει «σάρκα και οστά» και θα περιμένει όλους τους καταναλωτές σε εμπορικά κέντρα και πρατήρια Shell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας δώρα στη στροφή! Stay tuned στα Social Media των πρατηρίων Shell για να ενημερώνεστε για τα σημεία που θα βρίσκετε ο τροχός τις επόμενες μέρες.

  Η ενέργεια θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Τα κερδισμένα spins μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2024. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://www.allsmart.gr/pratiriashell/prosfores/allspin