Με κλήση «έφυγε» 1 στους 2 οδηγούς στην Παραλιακή!

  Αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος στην παραβατικότητα των Ελλήνων οδηγών που κινούνται στην παραλιακή φαίνεται ότι είναι η Τροχαία η οποία τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιεί μπαράζ ελέγχων.

  Δυστυχώς όμως αντί να βελτιώνεται η εικόνα και να μειώνεται ο αριθμός των παραβάσεων αντίθετα συνεχώς αυξάνεται και μάλιστα πλέον ένας στους δύο ελεγχόμενους οδηγούς φεύγει από τον έλεγχο με… κλήση!

  Ειδικότερα η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου σε καθημερινή βάση στοχευμένες και εξειδικευμένους τροχονομικούς ελέγχους στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

  Συνολικά διενεργήθηκαν 497 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 284 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

  Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν 72 για υπερβολική ταχύτητα, 20 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 11 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 14 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 30 για μη χρήση κράνους, 4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για επίδειξη ικανοτήτων, 8 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 124 για λοιπές παραβάσεις.

  Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 21 ζεύγη πινακίδων, 47 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 74 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, μεταφέρθηκαν 2 οχήματα.

  Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

   

  ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here