Και δεύτερο συνεργείο-διαλυτήριο δίκυκλων στην Πάτρα!

  Όχι ένα αλλά δεύτερο ειδικά διαμορφωμένο συνεργείο-διαλυτήριο εντόπισαν οι Αρχές στην Πάτρα που ανήκε στον άνδρα που έχουν συλλάβει τις προηγούμενες ημέρες και αφορά σε δεκάδες κλοπές δίκυκλων.

  Ειδικότερα στις 9 Απριλίου το απόγευμα οι Αρχές στην Πάτρα εντόπισαν και δεύτερο εργαστήριο – συνεργείο με κλεμμένα δίκυκλα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

  Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο χώρο που χρησιμοποιούσε ο άνδρας που έχει συλληφθεί για τις δεκάδες κλοπές δικύκλων, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και πλαστογραφία.

  Να υπενθυμίσουμε πως δύο ημέρες νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε συλλάβει τον άνδρα που κατηγορείται για δεκάδες υποθέσεις κλοπών μοτοσικλετών στην Πάτρα.

  Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας και νέες πληροφορίες, εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το πρώτο παράνομο εργαστήριο – συνεργείο και δεύτερο συνεργείο, που λειτουργούσε ο συλληφθείς και σ ε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη 3 δίκυκλες μοτοσυκλέτες (εκ των οποίων οι δύο είναι κλεμμένες και η μια έχει παραποιημένο – αποξεσμένο αριθμό πλαισίου), 1 κλεμμένο ποδήλατο, 14 κράνη μοτοσικλετιστή, πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, πληθώρα τμημάτων κρατικών σφραγίδων πινακίδων κυκλοφορίας, πλαστικά τμήματα «κουστούμια» μοτοσικλετών, μια μπαγκαζιέρια, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και αντικλείδια μοτοσικλετών και ενδύματα που εξετάζεται η χρήση τους σε υπόθεση κλοπής.

  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

   

  ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here