Με 640 ίππους η Lamborghini Huracan Evo!

H Lamborghini παρουσίασε την αναβαθμισμένη Huracan που φέρει το λογότυπο Evo. Σχεδιαστικά το νέο super car διαθέτει αλλαγές και ειδικότερα στο εμπρόσθιο μέρος οι νέες εισαγωγές αέρα για καλύτερη ροή.

Επίσης έχουν τοποθετηθεί νέες ζάντες με καλύτερες πλευρικές εισόδους αέρα.

Το πίσω τμήμα κάνει την νέα Huracan να ξεχωρίζει. Οι εξατμίσεις είναι τοποθετημένες ψηλότερα στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένη αεροτομή.

Στο εσωτερικό η βασικότερη αλλαγή εντοπίζεται στην προσθήκη μιας οθόνης αφής 8,4 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, η οποία ελέγχει σχεδόν τα πάντα αντικαθιστώντας παράλληλα τους παραδοσιακούς διακόπτες. Επίσης, το «παρών» δίνει και ένα σύστημα τηλεμετρίας με δύο μάλιστα εξωτερικές κάμερες καταγραφής εικόνας. Το όλο πακέτο συνοδεύεται από σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας, όπως χαρακτηρίζεται, για την ασφαλή και γρήγορη καταγραφή δεδομένων.

Κάτω από καπό της  Huracan Evo έχει τοποθετηθεί ο γνωστός V10 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 5,2 λίτρων, που τώρα αποδίδει 640 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και ροπή 60  χλγρ. στις 6.500 σ.α.λ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 και 200 χλμ./ώρα σε χρόνο 2,9 και 9,0 δευτερόλεπτα σημειώνοντας τελική ταχύτητα της τάξης των 325 χλμ/ώρα!