Διάκριση για το UltraGrip Performance SUV Gen-1 της Goodyear

GU_03.jpg

Το γερμανικό περιοδικό Auto Bild Allrad χαρακτήρισε το ελαστικό UltraGrip Performance SUV Gen-1 της Goodyear ως «υποδειγματικό», καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο τελευταίο τεστ χειμερινών ελαστικών για SUV / 4×4 του περιοδικού.

Έχοντας δοκιμαστεί στο Audi Q5, το ελαστικό διάστασης 235 / 60R18 επαινέθηκε για τον άριστο χειρισμό του σε όλες τις καιρικές συνθήκες, την καλή απόκριση διεύθυνσης και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος.

Σε αυτή τη δοκιμή, το UltraGrip Performance Gen-1 της Goodyear αποδείχθηκε ένα εξαιρετικό χειμερινό ελαστικό, κατάλληλο για όλες τις συνθήκες του δρόμου κατά τους ψυχρότερους μήνες.

Το ελαστικό έλαβε κορυφαία βαθμολογία για την πρόσφυσή του σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και για τον χειρισμό του σε στεγνό οδόστρωμα, ενώ παράλληλα έδειξε εξαιρετική απόδοση στο φρενάρισμα σε χιονισμένο οδόστρωμα.

Ο Mike Rytokoski, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Marketing της Goodyear Europe, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε για άλλη μια φορά την Goodyear να προπορεύεται. Η διάκριση αυτή δείχνει ότι τα ελαστικά UltraGrip Performance SUV Gen-1 της Goodyear είναι ανάμεσα στα καλύτερα ελαστικά της αγοράς».

Γιατί να χρησιμοποιούμε χειμερινά ελαστικά;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράσετε χειμερινά ελαστικά:

  • Υπάρχει σχετικός νόμος: είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείτε χειμερινά ελαστικά σε ορισμένες ψυχρές ευρωπαϊκές χώρες.
  • Όσο πιο ψυχρός είναι ο καιρός, τόσο πιο αποτελεσματικό: σχεδιασμένα με ειδικό πέλμα, τα χειμερινά ελαστικά σας διευκολύνουν να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας σε παγωμένους και χιονισμένους δρόμους.
  • Ισχυρή πρόσφυση: τα χειμερινά ελαστικά έχουν ευρύ τακούνι πέλματος και πρόσθετες εγκοπές δίνοντας στο ελαστικό επιπλέον πρόσφυση για τις ειδικές συνθήκες των χειμερινών δρόμων, των λόφων, των αιχμηρών γωνιών και βοηθούν στην απαλλαγή της συσσώρευσης χιονιού στο ελαστικό.
  • Εμπιστοσύνη και έλεγχος: οι περισσότεροι οδηγοί διαπιστώνουν ότι τα χειμερινά ελαστικά τους δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας όταν οδηγούν σε δύσκολες χειμερινές καιρικές συνθήκες.
  • Αντοχή: Τα καλοκαιρινά λάστιχα φθείρονται πιο γρήγορα σε χαμηλές θερμοκρασίες σε σύγκριση με τα χειμερινά ελαστικά.